Ontwikkeling IT-lab

Sterk digitaal onderwijs

TwaanLab is er voor jouw school

Om technologische lessen te geven is het van belang om een goede gefaciliteerde ruimte te hebben voor het aanbieden van digitale geletterdheid. TwaanLab transformeert klaslokalen om tot een volwaardig IT-lab. Een ruimte die is ontworpen om te voorzien in de behoefte aan een professionele, uitgeruste en veilige omgeving voor IT-gerelateerde activiteiten, zoals plusklassen, workshops, trainingen, presentaties en hackathons.

Door gebruik te maken van onze expertise en inkooppartner, Vitasys, kan uw school profiteren van de meest geschikte software en hardware tegen de voordeligste prijs. Dit zorgt voor een kosteneffectieve en efficiënte manier om IT-gerelateerd onderwijs te verzorgen.

Bij de ontwikkeling van het IT-lab wordt uw school voorzien van passend lesmateriaal dat direct gebruik van de geleverde soft- en hardware mogelijk maakt. Wij maken uw team vaardig met het gebruik van de producten en ontzorgen uw school in onderhoud en reparatie.

We bieden verschillende opties voor het ontwikkelen van een IT-lab binnen uw school. Kijk hieronder hoe wij uw school kunnen helpen bij het ontwikkelen van een eigen IT-lab.

Wij ondersteunen uw school op maat.

Een greep uit onze producten:

Begeleiding bij ontwikkeling IT-lab

Op maat

Hulp bij het ontwikkelen van een IT-lab

Wil jouw school een eigen IT-lab ontwikkelen? Begeleiding vij de ontwikkeling van een IT-lab, inclusief inventarisatie en advies over de benodigde middelen. Samen ontwikkelen wij een plan met gedetailleerde beschrijving van de ruimte, apparatuur, het meubilair en andere benodigde middelen. Daarnaast kunnen wij begeleiding bieden bij de inrichting van de ruimte en het gebruik van de apparatuur en software.

IT-lab
totaalpakket

Op maat

Wij ontwikkelen een compleet IT-lab op maat, inclusief lesmateriaal

Wil jouw school totaal ontzorgt worden met het opzetten van een IT-lab? Wij nemen de complete ontwikkeling van jouw IT-lab onder onze hoede met dit totaalpakket IT-lab, van inventarisatie tot uitvoering.

De ontwikkeling omvat de levering van de benodigde hard- en software, evenals de ontwikkeling van de ruimte. Naast het inrichten verzorgen wij ook trainingen voor het gebruik van de beschikbare middelen in jouw IT-lab.

Leskisten met themaprojecten

Huur of koop

Vul jouw lokaal met de juiste hard- en software

Nog niet helemaal klaar voor een totale inrichting of opzoek naar nieuwe materialen voor je klas?

Wij verkopen en verhuren complete leskisten met lesmateriaal. Al onze leskisten zijn voorzien van praktische en educatieve IT-middelen. 

Visieontwikkeling ICT-coördinatoren

10 werkmiddagen

Onder begeleiding visie en plan ontwikkeling

Wij begeleiden ICT-coördinatoren (iCoaches) bij het ontwikkelen en implementeren van een schoolvisie digitale geletterdheid. Vanuit een nulmeting en quickscan krijgt jouw ICT coördinator een beeld van de huidige situatie. Samen kijken we naar welke interne ondersteuning de ICT coördinator kan bieden en maken een roadmap voor implementatie.

Inspiratiesessies digitale geletterdheid

Studiedag(EN) of heisessie

Ontdek de impact van technologie in het onderwijs

Ontdek wat digitale geletterdheid jouw leerlingen en school oplevert.
Tijdens de inspiratiesessies krijg je inzicht in wat digitale geletterdheid kan opleveren, voor zowel de leerling als de docenten. Deze sessies zijn bedoeld voor teams, teamleiders en het bestuursbureau.

Visie en plan ontwikkeling op maat

Op maat

Wij luisteren naar de wens van jouw school

Elke school heeft zijn eigen wensen en visie. TwaanLab denkt graag mee over welke oplossingen het beste passen bij jouw school.

Zijn jullie benieuwd hoe digitale geletterdheid past binnen jouw school? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

MEER TWAANLAB diensten

Ontwikkeling
IT-LAb

PO & VO

Een IT-Lab op elke school

Veilige en gefaciliteerde IT-lokalen voor een voordelige prijs

4-daagse schoolweek

PO

Werkdruk-
verlagend

Onze experts ontzorgen met het invullen van talent- en plusklassen

Vakintegratie technologie

PO & VO

Technologie in de klas

Direct aan de slag met vakgeintegreerde technologie

docenten en leerkrachten

PO & VO

TwaanLab experts in school

IT docenten gespecialiseerd in digitale geletterdheid