Docent/Leerkracht

Sterk digitaal onderwijs

TwaanLab is er voor jouw school

TwaanLab biedt ondersteuning en expertise aan scholen die behoefte hebben aan extra kennis en vaardigheden om bijvoorbeeld een plusklas op te zetten of technologie te integreren in de lessen. Onze experts zijn ervaren docenten en/of onderwijskundigen die hun kennis en expertise kunnen inzetten om jouw school te ondersteunen op het gebied van onderwijsontwikkeling.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Zo kunnen de experts direct worden ingezet in de klas om bijvoorbeeld lessen te verzorgen of leerlingen extra begeleiding te bieden. Daarnaast kunnen de experts ook fungeren als onderwijsassistent en ondersteuning bieden aan de docenten bij het voorbereiden en uitvoeren van de lessen.

Met onze iCoaches bieden wij de mogelijkheid om de leerkrachten/docenten van jouw school te coachen en begeleiden in het opzetten van een plusklas of het integreren van technologie in de les. Dit zorgt ervoor dat jouw team snel zelfstandig aan de slag kan gaan en hun kennis en vaardigheden op dit gebied verder kan ontwikkelen.

Onze onderwijskundige experts hebben ruime ervaring in het werken met kinderen en jongeren en hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en technologie. Zij zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw school.

TwaanLab’ biedt flexibele en op maat gemaakte ondersteuning aan scholen die behoefte hebben aan extra kennis en expertise om het onderwijs te verbeteren.

Kijk hieronder hoe wij uw school kunnen helpen met onze technologie en IT docenten.

Wij ondersteunen uw school op maat.

Een greep uit onze producten:

Plus- of talentklas PO en VO

Half of heel schooljaar

Docenten voor talent- en plusklassen

Heeft jouw school behoefte aan extra uitdagingen voor de leerlingen? Onze onderwijskundige experts begeleiden de leerlingen in een plus- of talentklas gedurende een heel schooljaar. De expert geeft extra verdieping en verbreding op het gebied van technologie en digitale geletterdheid. Onze programma’s zijn modulair opgezet om mee te groeien met specifieke behoeften en interesses van de leerlingen. Het doel van de plus- en talenklas is om de leerlingen uit te dagen en te stimuleren om hun talenten verder te ontwikkelen.

Themaprojecten en themaweken

Van 1 dag tot meerdere weken

Gastdocent voor invulling van thematisch onderwijs

Onze docenten zijn inzetbaar voor het geven van gastlessen in themaprojecten en -weken waarbij technologie centraal staat. Wij ontwikkelen themaprojecten op maat of geven les vanuit onze bestaande projecten. Onze projecten zijn gericht op het stimuleren van creativiteit en technische vaardigheden van de leerlingen. Tijdens de projecten ontdekken de leerlingen op een leuke en uitdagende manier technologie en leren ze hun technische vaardigheden te ontwikkelen.

Vakdocent
IT en PGP

kwartaal tot heel schooljaar

Een vakdocent met creatief en technisch lesmateriaal

Onze vakdocenten zijn in te zetten binnen het reguliere lesprogramma van jouw school. Wij ontzorgen scholen die graag een IT-profiel willen aanbieden maar hiervoor geen vaardige docenten beschikbaar hebben. Ook voor het onderwijzen van de technologische vaardigheden binnen de praktijkgerichte programma’s zijn onze experts inzetbaar zodat jouw school een volwaardig praktijkgericht programma kan aanbieden.

Visieontwikkeling ICT-coördinatoren

Visieontwikkeling ICT-coördinatoren

10 werkmiddagen

Onder begeleiding visie en plan ontwikkeling

Wij begeleiden ICT-coördinatoren (iCoaches) bij het ontwikkelen en implementeren van een schoolvisie digitale geletterdheid. Vanuit een nulmeting en quickscan krijgt jouw ICT coördinator een beeld van de huidige situatie. Samen kijken we naar welke interne ondersteuning de ICT coördinator kan bieden en maken een roadmap voor implementatie.

Inspiratiesessies digitale geletterdheid

Studiedag(EN) of heisessie

Ontdek de impact van technologie in het onderwijs

Ontdek wat digitale geletterdheid jouw leerlingen en school oplevert.
Tijdens de inspiratiesessies krijg je inzicht in wat digitale geletterdheid kan opleveren, voor zowel de leerling als de docenten. Deze sessies zijn bedoeld voor teams, teamleiders en het bestuursbureau.

Visie en plan ontwikkeling op maat

Op maat

Wij luisteren naar de wens van jouw school

Elke school heeft zijn eigen wensen en visie. TwaanLab denkt graag mee over welke oplossingen het beste passen bij jouw school.

Zijn jullie benieuwd hoe digitale geletterdheid past binnen jouw school? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

MEER TWAANLAB diensten

Ontwikkeling
IT-LAb

PO & VO

Een IT-Lab op elke school

Veilige en gefaciliteerde IT-lokalen voor een voordelige prijs

4-daagse schoolweek

PO

Werkdruk-
verlagend

Onze experts ontzorgen met het invullen van talent- en plusklassen

Vakintegratie technologie

PO & VO

Technologie in de klas

Direct aan de slag met vakgeintegreerde technologie

docenten en leerkrachten

PO & VO

TwaanLab experts in school

IT docenten gespecialiseerd in digitale geletterdheid